SPL Championat

NYT fra 2009
De ryttere som ønsker at komme i betragtning til årets pokal, skal selv fremsende dokumentation for de placeringer de har fået i løbet af året.
Dokumentationen skal sendes til Mette Winther, Ugiltvej 893, 9800 Hjørring senest 6. januar 2010.

Alle ryttere, der er aktive medlemmer af SPL, kan være med i kampen om at blive årets championatvinder.
Reglerne for championatet er enkle. Det går ud på at samle point, som opnås ved at få placeringer i klasser, der iflg. Reglementet karakteriseres som en konkurrenceklasse (min. 3 startende) – U-klasser dog undtaget.
Der kan samles point ved D-, C-, B-, og A-stævner, såfremt der vel og mærket startes for SPL i de pågældende klasser.
Alle klasser giver point, men det er sværhedsgraden af klassen, der er afgørende for antallet af point, som tildeles for placeringen. U - klasser giver point som placering.
Det er rytterens eget ansvar at dokumentere placeringerne i form af udskrifter af resultatlister fra stævnet, fra infosport eller fra Dansk ride forbund, hvor rytternes placeringer fra C-stævner og op kan findes vha. licensnr.
Vær obs. på at få resultater fra den pågældende stævnearrangør til klubstævnerne udenbys.
Der findes en championats vinder for pony dressur, pony spring, hest dressur og hest spring.
Slutter flere ryttere med samme antal point, vinder den, der har fået flest 1. pladser, derefter den med flest 2. pladser osv.
Alle er vandrepokaler og overrækkes på SPL’s årlige generalforsamling tillige med bjælke til erindring.
For at modtage pokalen skal man være medlem af klubben, året efter at pokalpoint er optjent, samt møde op til generalforsamling, enten personligt eller ved stedortræder.

Kontingent skal være indbetalt senest 4 uger før generalforsamling.

Pokalerne for overgår til ejendom, hvis de vindes af samme rytter 3 år i træk eller 5 gange i alt.
Sportsrideklubben Langager - SPL