Om SPL

Sportsrideklubben Langager med forkortelsen SPL er en ung rideklub i distrikt 14. Vi blev optaget ved Dansk Rideforbund i april 2007.

SPL har tilhørsforhold til Langager Stutteri og Hestepension ved Charlotte Friberg i Hjørring – deraf navnet Sportsrideklubben Langager.

Grundlaget for at starte SPL er, at der på Langager var og er mange konkurrenceryttere – både på klub, distrikts- og landsplan. I 2006 oplevede vi til flere stævner, at ryttere knyttet til Langager ofte startede for 5-6 forskellige klubber, samt vi ofte havde ryttere med til diverse hold-mesterskaber. En ide om egen klub blev sået og efter få måneder blev der holdt stiftende generalforsamling. I dag bliver Langager repræsenteret ved stævner i hele landet samt vi stiller med egne hold til diverse mesterskaber under Dansk Rideforbund.

SPL er en aktiv ”sportsklub” uden undervisning, rideskoledrift eller opstaldning.

Vores mål er at der skal være plads til alle, både bredden og eliten.

Da vi ikke har nogen egentlige udgifter (kun medlemskaber til DRF samt distriktet) som skal dækkes af kontingentet kan vi holde et billigt kontingent.

Vi har valgt kun at have et aktivitets- /festudvalg. Deres formål er at lave aktiviteter for og med klubbens medlemmer. Udvalget består af både voksne og juniorer.

Sportsrideklubben Langager - SPL